2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİME GİRİŞ SINAVI VE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

1. Sınav Sonuçları ve Yatay Geçiş Listeleri için lütfen aşağıda yer alan anabilim dallarının üzerine tıklayınız.

Antrenörlük  Eğitimi Anabilim Dalı

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı

Biyosistem Mühendisliği Anabilim Dalı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

İktisat Anabilim Dalı

İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı

İşletme Anabilim Dalı

İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı

Rekreasyon Anabilim Dalı

Sağlık Kurumları Yöneticiliği Anabilim Dalı

Temel Eğitim Anabilim Dalı

Sağlık Turizmi Anabilim Dalı

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı

Türkçe ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı

Uluslararası Ticaret Anabilim Dalı

1. Kesin kayıt yaptırmak isteyen adaylar 06-13 Eylül 2021 tarihleri arasında lisansüstü başvuru yapılan programdan, “Öğrenci Online Kayıt Kılavuzunu” kullanarak kesin kayıt yapabilirler. Öğrenci Online Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

1. 06-13 Eylül 2021 tarihleri arasında tezsiz yüksek lisans öğrencileri kesin kayıtlarını tamamladıktan sonra herhangi bir Halkbank şubesi veya ATM’lerinden öğrenim ücretini yatırdıktan sonra ders kaydı yapabilirler.

1. Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda kaydı olan Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin kaydı yapılmayacaktır.

1. 06-13 Eylül 2021 tarihleri arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılır. Yerine yedek adayların kayıtları 15-16 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

1. Yatay Geçişe hak kazanan öğrenciler kesin kayıt için istenen belgelerle birlikte Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne bizzat başvuracaklardır. Yatay geçiş kaydında istenen belgeler için tıklayınız.

• 03 Eylül, 2021