Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Hakkımızda
Tarihçe
Vizyon ve Misyon
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formları
Yönetim
Enstitü Müdürü
Enstitü Müdür Yardımcıları
Enstitü Kurulu
Enstitü Yönetim Kurulu
Enstitü Sekreteri
Anabilim Dalları
Öğrenci
Öğrenci Formları
Akademik Takvim
2024 - 2025 Lisansüstü Akademik Takvimi
2023 - 2024 Lisansüstü Akademik Takvimi (Güncellendi)
2022 - 2023 Lisansüstü Akademik Takvimi
2021 - 2022 Lisansüstü Akademik Takvimi
Etik Kurul İşlemleri
Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Yönergesi
Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kuruluna Başvuru Bilgilendirme Notu
Süreç Akış Şemaları
Tezli Yüksek Lisans
Tezsiz Yüksek Lisans
Doktora
Tez Teslim Süreci
Tez Teslim Süreci
Lisansüstü Tez ve Dönem Projesi Yazım Kılavuzu
Tez Veri Girişi Kılavuzu
Doktora Yeterlik Komiteleri
İlke Kararları
Program ve Ders Bilgi Paketi Tanımları
Katkı Payı (Öğrenim Ücretleri)
Sıkça Sorulan Sorular
Otomasyon Sistemleri
Akademik Bilgi Sistemi
Öğrenci Bilgi Sistemi
EBYS
Turnitin
Mevzuat
Yönetmelik ve Yönergeler
İç Kontrol
Görev Tanımları
Organizasyon Şeması
Kamu Hizmet Envanteri ve Kamu Hizmet Standartları Tablosu
İş Akışları
Hassas Görev Tespit Formları
Faaliyet Raporu
Kalite
Komisyon Üyeleri
Kalite Komisyon Toplantıları
Birim Değerlendirme Rapoları
Anketler
Müdüre Yaz
iletişim
EN
Hızlı Erişim
Yemek Menüsü
Telefon Rehberi
E-Posta
Öğrenci E-Posta
Mevzuat
Formlar
Öğretim Planı (İngilizce)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Bölüm Başkanlığı
Ders İçerikleri (Türkçe)
Ders İçerikleri (İngilizce)
Öğretim Planı (Türkçe)
Öğretim Planı (İngilizce)
Programlar
Please click
here
for the curriculum.